de factor tijd

Ik kan snel voor je aan de slag om de projecten weer op de rit te zetten. De Factor Jo helpt je met plezier om weer overzicht te krijgen.

Met een doordachte aanpak werk ik het achterstallig onderhoud weg, breng ik structuur aaan of doe ik eindelijk eens dat marktonderzoek dat nodig is voor het realiseren van doelstellingen. Zo houd jij tijd over om te doen waar je goed in bent.

Voorbeelden:
. tijdelijke overbrugging bij personeelstekort
. overbruggen van een piekbelasting bij Project Management

De Factor Jo regelt het!

Wil je meer info of kennismaken? neem hier contact op!

 

naar boven

Mooie combinatie van ervaring en talent!

Geplaatst: maart/2022

Mijn werk/levenservaring gekoppeld aan mijn talent voor snel overzicht hebben van een situatie, structuur aanbrengen in werkprocessen en helicopterview zet ik graag in om mijn klanten te ontzorgen. Het opstellen en versimpelen van workflows en deze kennis overbrengen binnen jouw […]

lees verder