de factor tijd

Ik kan snel voor je aan de slag om de projecten weer op de rit te zetten. De Factor Jo helpt je met plezier om weer overzicht te krijgen.

Met een doordachte aanpak werk ik het achterstallig onderhoud weg, breng ik structuur aaan of doe ik eindelijk eens dat marktonderzoek dat nodig is voor het realiseren van doelstellingen. Zo houd jij tijd over om te doen waar je goed in bent.

Voorbeelden:
. tijdelijke overbrugging bij personeelstekort
. overbruggen van een piekbelasting bij Project Management

De Factor Jo regelt het!

Wil je meer info of kennismaken? neem hier contact op!

 

naar boven

Jubileum!

Geplaatst: november/2019

In september 2019 is het tien jaar geleden dat ik De Factor Jo inschreef bij de Kamer van Koophandel. Echt waar! En wat een Tien Bijzondere Jaren waren het! De start van mijn avontuurlijke reis als Zelfstandig Professional. Met een […]

lees verder