de factor tijd

Ik kan snel voor je aan de slag om de projecten weer op de rit te zetten. De Factor Jo helpt je met plezier om weer overzicht te krijgen.

Met een doordachte aanpak werk ik het achterstallig onderhoud weg, breng ik structuur aaan of doe ik eindelijk eens dat marktonderzoek dat nodig is voor het realiseren van doelstellingen. Zo houd jij tijd over om te doen waar je goed in bent.

Voorbeelden:
. tijdelijke overbrugging bij personeelstekort
. overbruggen van een piekbelasting bij Project Management

De Factor Jo regelt het!

Wil je meer info of kennismaken? neem hier contact op!

 

naar boven

Nieuwe bladzijde

Geplaatst: januari/2021

Hello 2021. Twintigtwintig was een jaar van uitdagingen, alles op zijn kop. En jaar van kansen zoeken en kijken naar wat kan er wel. Wat kan ik doen en wat kan ik doen voor jou? Die positiviteit hebben we ook […]

lees verder