de factor tijd

Ligt die ene klus nog altijd te wachten en blijft deze onderop de stapel liggen omdat je er simpelweg de tijd niet voor hebt? De Factor Jo helpt je met plezier van dat knagende gevoel af!

Met een snelle en gestructureerde aanpak werk ik het achterstallig onderhoud weg of doe ik eindelijk eens dat marktonderzoek dat nodig is voor het realiseren van doelstellingen. Ik kan snel aan de slag om de projecten weer op de rit te zetten. Zo houd jij tijd over om te doen waar je goed in bent.

Voorbeelden:
. tijdelijke overbrugging bij personeelstekort
. overbruggen van een piekbelasting bij Project Management

De Factor Jo regelt het!

Wil je meer info of kennismaken? neem hier contact op!

 

naar boven

Happy Summertime

Geplaatst: augustus/2019

Zomer 2019: je bent me er een! Mijn zomermaanden vullen zich met interimwerk & eigen klanten. De balans tussen meedraaien in teams voor mooie klanten & het schrijven van Digitale Marketingstrategie Plannen voor MKB organisaties. Bij mij schijnt het zonnetje hoor! En […]

lees verder